Tillsammans har vi skänkt
portioner till hemlösa katter!
Maten har levererats till

Vi ser till att hjälpen når fram

Vi på Mjau och människorna som arbetar på katthemmen runt om i landet är så tacksamma för att ni är så många som köper Katthjälpar-paket här i gåvoshopen. Det är verkligen en hjärtevärmande insats. På den här sidan kan ni möta människorna på katthemmen som får maten och ta del av alla leveranser som görs runt om i landet.

5 ton kattmat ska levereras

5 ton kattmat ska levereras

Tillsammans har vi samlat in hela 5 ton kattmat som 19 olika katthem nu ska få dela på. Det tycker vi är helt fantastiskt. Så varmt tack alla som köpt gåvopaket och gjort skillnad för hemlösa missar!

Första leveransen avklarad

Första leveransen avklarad

Först ut i att få mat från gåvoshopen var katthemmet Linköpings Djurskyddsförening. Där fick de hemlösa missarna dela på 230 kg kattmat och 30 kg kattsand, vilket också gör att katthemmet får pengar över till sjukvård och mediciner.

Här levereras 230 kilo kattmat

Här levereras 230 kilo kattmat

Så här såg det ut när det fina katthemmet Vilsna Tassar Hällefors fick ta emot 230 kilo kattmat i veckan. Förhoppningsvis ska maten räcka ett bra tag till alla vilsna missar som bor där. Och känslan av att människor bryr sig, ännu längre.

Hittekatter i Borås fick sin leverans

Hittekatter i Borås fick sin leverans

När katthemmet Hittekatter i Borås fick sin leverans fick de hemlösa missarna mat i magen, personalen blev glad och vi fick en riktigt god magkänsla. Vi hoppas och tror att de 230 kilona gör stor skillnad många dagar framöver.