Tillsammans har vi skänkt
portioner till hemlösa katter!
Maten har levererats till

Vi ser till att hjälpen når fram

Vi på Mjau och människorna som arbetar på katthemmen runt om i landet är så tacksamma för att ni är så många som köper Katthjälpar-paket här i gåvoshopen. Det är verkligen en hjärtevärmande insats. På den här sidan kan ni möta människorna på katthemmen som får maten och ta del av alla leveranser som görs runt om i landet.

15 ton kattmat har levererats

15 ton kattmat har levererats

Tillsammans har vi samlat in hela 15 ton kattmat som delas upp till 59 olika katthem. Det tycker vi är helt fantastiskt. Så varmt tack alla som köpt gåvopaket och gjort skillnad för hemlösa missar!

10 800 kg kattmat i augusti

10 800 kg kattmat i augusti

I augusti delade vi ut över 10 000 kilo kattmat till 40 nya katthem. Ett av dem som fick påhälsning från Mjau var Kattakuten i Norrbotten som lät hälsa att de tack vare gåvan har fått ny energi att fortsätta kämpa för utsatta katter.

Slussar katter till nya hem

Slussar katter till nya hem

Sedan 1996 har Trollhättans Kattsluss gett husrum, vård och kärlek till upphittade missar. Som ideell förening är de helt beroende av gåvor vilket gör att 270 gratis kattmat uppskattas, kanske extra mycket av katten Prinsen som lät sig väl smaka så fort maten anlände.

En extra överraskande leverans...

En extra överraskande leverans...

Volontärerna Kristin och Margareta på Hudiksvalls Kattsamarit fick 270 kilo kattmat levererat av ingen mindre än den fd volontärkollegan Urban (som självklart också har adopterat en misse från katthemmet). De hälsar att nu är matförrådet påfyllt med praktiska tetraförpackningar som kommer räcka lång tid framöver. 

Tre Tassar mättar fler än tre magar

Tre Tassar mättar fler än tre magar

Tre Tassar är en ideell förening i Katrineholm som räcker ut en hand till katter i nöd, till exempel till herrelösa katter som ingen tar ansvar för. Maten som levererades till dem kommer mätta många hungriga missar som bor på jourhemmen men även räcka till några av de katter ute som står i kö för att få komma in.

Här levereras 230 kilo kattmat

Här levereras 230 kilo kattmat

Så här såg det ut när det fina katthemmet Vilsna Tassar Hällefors fick ta emot 230 kilo kattmat i veckan. Förhoppningsvis ska maten räcka ett bra tag till alla vilsna missar som bor där. Och känslan av att människor bryr sig, ännu längre.

Hittekatter i Borås fick sin leverans

Hittekatter i Borås fick sin leverans

När katthemmet Hittekatter i Borås fick sin leverans fick de hemlösa missarna mat i magen, personalen blev glad och vi fick en riktigt god magkänsla. Vi hoppas och tror att de 230 kilona gör stor skillnad många dagar framöver.

Första leveransen avklarad

Första leveransen avklarad

Först ut i att få mat från gåvoshopen var katthemmet Linköpings Djurskyddsförening. Där fick de hemlösa missarna dela på 230 kg kattmat och 30 kg kattsand, vilket också gör att katthemmet får pengar över till sjukvård och mediciner.