Mjau våt- och torrfoder för kastrerade katter

Kastrerade katter får, som du säkert vet, minskad ämnesomsättning. Det är därför vårt foder för kastrerade katter har ett lägre energiinnehåll. När du ger det till din misse kan du vara säker på att det är noga anpassat efter din katts lägre energibehov. Maten har också lägre mineralnivåer för att minska risken för urinsten, något som kan drabba kastrerade katter. Visst känns det bra att hjälpa din misse att må bättre?

 

Nyhet – Mjau våtfoder för kastrerad katt

Visste du att våtfoder är extra bra för just kastrerade katter? Dels för att det generellt alltid har en lägre energinivå, dels eftersom det innehåller mycket vätska, vilket minskar risken för urinsten.

Nu har vi dessutom tagit fram ett våtfoder som är extra anpassat för kastrerade missar. Det innehåller 100 procent animaliska proteiner och är fullt ut anpassat efter kastrerade katters behov med lägre energi- och mineralinnehåll. Vi har också tillsatt den naturliga fibren cikoriainulin, som bidrar till en glad kattmage. Självklart innehåller våra våtfoder inga onödiga tillsatser. Vi har inte heller tillsatt vare sig socker eller spannmål. Vårt våtfoder finns i flera mumsiga smaker. Vilken blir din misses favorit?

Mjaus våtmat för kastrerade katter

  • Lägre energiinnehåll och mineralhalt
  • Tillagat utan spannmål
  • 100 procent animaliska proteiner
  • Inget tillsatt socker
  • Naturliga råvaror utan några onödiga tillsatser
  • Innehåller inulin, naturligt fiber för en välfungerande mage

Mjau torrfoder för kastrerad katt

Mjau finns såklart som torrfoder för både kastrerade ute- och innekatter. Det är lagat på färsk, svensk kyckling och med en mineralbalans som är anpassad för den kastrerade katten. Dessutom har fodret en bra fibersammansättning som hjälper din katts mage att fungera som den ska.