Hjälp katter utan hem

Nu kan du hjälpa katter utan hem och mätta deras  magar. Genom att köpa något av våra gåvopaket i Mjaus gåvoshop skänker du mat till utsatta missar på katthem runt om i landet. Din gåva betyder otroligt mycket för katthemmen som drivs till stor del av ideella krafter, och kärleken till katterna så klart. Så varför inte ge bort en gåva som gör skillnad för en katt utan hem nästa gång du ska köpa en present?

 

Mjaus gåvoshop - ge bort en gåva och hjälp katter utan hem

Nedan hittar du våra olika gåvopaket från Mjaus gåvoshop. Titta gärna igenom dem och se om du har lust att ge bort en present till katter utan hem. Det betyder mycket för katterna!

Så här går Gåvoshopen till

Katthem ger oss hopp

Katthem ger oss hopp

Det finns över 100 000 hemlösa katter som lever utanför samhället – utan mat, vatten eller tillsyn av någon människa. Många är skadade och sjuka. Men det finns hopp. Det finns flera katthem runt om i landet där det jobbar dedikerade människor som verkligen brinner för att hjälpa utsatta katter. Är det inte fantastiskt?

Hjälp oss att hjälpa fler katter

Hjälp oss att hjälpa fler katter

De katter som har blivit räddade till ett katthem har haft tur. De får både vård och kärlek. Men alla Sveriges katthem drivs till stor del av ideella krafter. De behöver stöd. Det är därför vi har startat den här gåvoshopen, för att hjälpa dem som hjälper utsatta katter. Du kan också hjälpa till, genom att köpa ett gåvopaket. Din gåva gör stor skillnad.