Kattmat och kattfoder från Mjau

Huvudparten av Mjau kattmat är lagad i Vårgårda och stora delar av våra råvaror levereras av Sveriges bönder och slakterier. Mjau kattmat är dessutom lagad med naturliga råvaror utan onödiga tillsatser. Det kattfoder du lägger upp i skålen är med andra ord ansvarsfullt producerat och lagat på fina råvaror.

Förutom vårt klassiska kattfoder har vi även ett sortiment som vi kallar Noga Utvalt. Båda finns som torrfoder och våtfoder så att du tillsammans med din katt kan välja ut vad som passar er bäst i smak och behov.

Beställ provpåse

Klicka in på den produkt du är intresserad av för att beställa hem en provpåse.

Hela vårt sortiment av Mjau Plus hittar du nedan. Observera att det endast är de produkter som är markerade med ”Finns som provpåse” som går att beställa som provpåse. Det går endast att beställa provpåse här via webben, ej via e-post eller telefon. Antalet provpåsar är begränsat. Endast 1 provpåse per hushåll.

Mjau kattmat

Mjaus torrfoder är lagat på naturliga råvaror som färsk, svensk kyckling eller färsk fisk och utan onödiga tillsatser.

Mjaus våtfoder är lagat på naturliga råvaror utan onödiga tillsatser, utan spannmål och innehåller 100% animaliska proteiner.

Mjau Plus torrfoder

Mjau Plus är ett komplett helfoder av högsta kvalitet med en välbalanserad mix av högvärdiga proteiner, vitaminer och mineraler som ger bästa förutsättningar för en frisk och energisk katt. Fodret har många viktiga funktioner som zink och omegafetter för päls och hud, FOS för magen och vitamin C från nypon för ett naturligt försvar.

Mjau Noga Utvalt våtmat

Mjau Noga utvalt våtfoder är lagat på naturliga råvaror utan onödiga tillsatser, har en hög proteinhalt och finns i portionsförpackningar.