Mjau plus – premium helfoder med extra kosttillskott

Mjau plus är ett svensklagat helfoder av hög kvalitet som innehåller extra kosttillskott. Torrfodret har mycket smak, är vetefritt och görs av naturliga råvaror av bästa kvalitet. Med en hög andel animaliskt protein och extra tillskott av vitaminer och mineraler får du ett foder som är optimalt anpassat för kastrerade inne- eller utekatter. Kastrerade katter har en lägre ämnesomsättning och behöver inte lika mycket energi som okastrerade katter. Därför är energiinnehållet och doseringen anpassat efter det.

Beställ provpåse

Klicka in på den produkt du är intresserad av för att beställa hem en provpåse.

Hela vårt sortiment av Mjau Plus hittar du nedan. Observera att det endast är de produkter som är markerade med ”Finns som provpåse” som går att beställa som provpåse. Det går endast att beställa provpåse här via webben, ej via e-post eller telefon. Antalet provpåsar är begränsat. Endast 1 provpåse per hushåll.

Hög andel animaliskt protein

Majoriteten av proteininnehållet kommer från animaliska källor. Dessa högvärdiga proteiner bidrar med alla livsnödvändiga aminosyror.

Rik på lax och svensk kyckling

Mjau plus finns i två smakrika varianter, Kyckling och Lax. Smaken Kyckling innehåller svensk kyckling som tillagas färsk. Både lax och kyckling har hög smältbarhet, vilket innebär att det är lätt för katten att tillgodogöra sig alla näringsämnen.

Nypon – naturligt rikt på C-vitamin

Nypon är en naturlig källa till fibrer, vitaminer och mineraler. C-vitaminet i nypon har dessutom en viktig antioxiderande funktion, d.v.s. skyddar cellerna från den skadliga verkan som fria radikaler kan ha.

Zink och omegafetter – för en fin päls och frisk hud

Zink, essentiella fettsyrorna omega-3 och omega-6 är viktiga komponenter för hälsosamma och rörliga leder, frisk hud och glansig päls.

FOS – för en välfungerande matsmältning

FOS innehåller prebiotiska fibrer från cikoriarot som främjar de goda bakterierna i magen, vilket i sin tur kan bidra till optimal tarmhälsa.

Vetefritt

Eftersom katter har en begränsad förmåga att bryta ner och ta hand om kolhydrater från vete är Mjau plus helt vetefritt.